thegetdown-tv-guide

Förortsmusikalen The Get Down kommer snart

2015 var ett starkt år när det kommer till serievärlden, men frågan är om inte 2016 kommer att bli ännu större. Ett av de största namnen att lanseras i år är serien The Get Down som utspelar sig i förorten Bronx i New York. Serien kommer att ha premiär i augusti 2016 och förväntningarna är mycket stora på den senaste storsatsningen från Sony Pictures som tillsammans med Netflix tagit fram serien.

Serien som är ett musikaliskt drama handlar mycket om hur disco, hip-hop och punk växte fram i stadsdelen norr om Manhattan. Serien följer ett gäng ungdomar, med Zeke i spetsen, som alla går i gymnasiet. Ungdomarna har drömmar att bli stora artister och blir snabbt indragna i den snabbt utvecklande världen av rap, hip-hop och kriminalitet och deras sätt att försöka ta sig ur ”gettot”.

Serien har jobbat mycket med riktiga stjärnor som växte upp och blev kända inom perioden, såsom Grandmaster Flash och Nas vilket gett serien en mycketverklig känsla. Vi ser självklart mycket fram emot att få se de första avsnitten av serien, för trailern som minst sagt lovande ut! Kika in trailern här nedan och se vad du tycker. Är du ett fan av Hip-Hop så kommer den här serien falla dig i smaken utan tvekan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *