Om oss

Välkommen till Tv-Guide.nu!

Här på Tv-Guide.nu så är vi ett glatt gäng som andas och lever för filmer och serier i alla dess former och teman. Idéen att skapa en hemsida kom efter för många gruppchattar och sms om de senaste filmerna, serierna, dokumentärerna och välregisserade musikvideos. Beslutet blev att istället för att hålla allt nördigt filmprat mellan oss så varför inte skapa en hemsida där vi kan ventilera våra tankar och förhoppningsvis samtidigt ge några läsare tips?

Vi kommer i de flesta inläggen försöka nämna både serier och filmer för att nå ut till hela den svenska publiken, för vi vet att många är hårdkokta filmälskare medan andra bara föredrar att streama den senaste säsongen av deras favoritserie direkt från vardagsrummet.

Vi fokuserar inte mer på något speciellt land eller någon speciell genre utan vi kommer fokusera på det vi tycker är intressant och som vi tror kan vara intressant för läsarna. Självklart så kommer vi att ta upp nya lanseringar från både film- och serievärlden från både Sverige, Storbritannien och USA bland annat. Men självklart så kikar vi även på gamla klassiker, allt från Chaplins dagar till de första talfilmerna, de första färgfilmerna och de senaste 3D-filmerna. Din TV-tablå för kvällen kommer minst sagt vara räddad och du slipper att leta igenom djungeln som finns att ta sig igenom idag. Vill du självklart zappa genom alla hundratals kanaler så är du givetvis varmt välkommen att göra det, det finns alltid något att tänka på som vi missat, men vi ska försöka att gallra ur så gott det går för att du ska veta vilka kanaler (enligt oss) är värda att hoppa över en tisdag klockan 20.00.

Tycker du att vi har missat något som är alldeles för stort för att inte nämna eller om vi råkat gjort en blunder och skrivit något som inte stämmer alls så är du mer än välkommen att skriva till oss så att vi kan kolla över det direkt. Vi hoppas att du kommer gilla vår “blogg” och att du får härliga tips om vad du kan spendera kvällen med!