tv-guide.nu-logga

Välkommen till Tv-guide.nu

Du som letar efter de hetaste filmerna och de bästa serierna under veckan har minst sagt hittat rätt om du behöver bli styrd i rätt riktning. Vi på Tv-guide.nu har nästan lite för bra koll på film och serier, allt från de första svart-vita dubbade filmerna till de senaste 3D- och IMAX-filmerna.

Att kolla på film idag

Idag kan det vara extremt svårt att hitta ”bra” filmer och serier att kolla på då utbudet är större än någonsin. Nu är ju självklart smaken som baken så alla kommer inte hålla med oss om vad vi risar och rosar, men med tanke på att vi sett tusentals filmer och oräkneliga avsnitt av tv-serier så tycker vi ändå att vi har en ganska bra koll. Att kolla på film 2016 är betydligt enklare än vad det var 1916 för 100 år sedan. Då var det fortfarande väldigt ovanligt att gå till biograferna och de filmerna som visades var svart-vita och alltid utan ljud. Ljud fick de vänta ända till 1927 innan de skulle få uppleva den kompletta bioupplevelsen.

Vi kan välja mellan att kolla på de filmer som går på de hundratals olika tv-kanalerna vi kan ta del utav, gå på bio, kolla på DVD och VHS, men vi kan även streama filmer via HBO Nordic, Netflix och så vidare på nätet, så det har minst sagt aldrig varit enklare att kolla på film. Med surfplattor och smartphones så går det idag kolla på film vart än du befinner dig så länge du har internetuppkoppling i princip. Denna utveckling tycker vi är både bra och dålig. Det som är att bra är att utsträckningen av film räcker längre än någonsin förut, men det gör även att den originella filmupplevelsen dör ut lite grand. Vi tror ju knappast att skaparna av Sagan om Ringen tänkte att det bästa vara att kolla på filmerna utan surround sound på en surfplatta på bussen hem från jobbet. Det har också kommit ett stort flöde av vad vi tycker är helt enkelt kassa filmer, men det är självklart en naturlig utveckling med så pass många filmer som produceras idag.

tv-guide.nu-filmenshistoria

För att hjälpa dig att hoppa över de filmerna och serier vi inte tycker är värda att spendera tid och pengar på så har vi skapat denna hemsida för att guida dig igenom det som idag minst sagt kan liknas vid en filmdjungel. Håll utkik efter våra senaste tips och var sedan beredd att gosa ner dig i soffan eller i bion och njut av de allra bästa filmerna och serierna på marknaden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *