tv-guide-hous-of-cards

Nya säsongen av House of Cards

Att det varit presidentval i USA förra året är det knappast någon som har missat i och med Donald Trump’s chockartade vinst, men en annan presidenthistoria som var minst lika chockartad var säsongsavslutningen på Netflix kritikerrosade serie House of Cards.

House of Cards är serien om politikern Frank Underwood som genom mycket fulspel och politiska knep tar sig från senator till USA’s president på några månader. Underwood bryter mot lagen på flera olika punkter och serien är fylld med intriger, spänning och en del thriller. Serien har blivit unik då Underwood i många avsnitt talar direkt in i kameran till tittarna, något som är relativt ovanligt.

Vi börjar närma oss säsongspremiären för säsong 5 som släpps den 30e maj 2017. Eftersom serien är en Netflix-serie så släpps hela säsongen samtidigt så vi har en hel del timmar att se fram emot. Den stora cliffhangern från säsong 4 är att Frank och hans fru Claire för första gången tittar rakt in i kameran samtidigt, vilket ger oss tanken att i den kommande säsongen så kommer vi få en mer personlig touch på även Claire Underwood.

Kika in den eftertraktade teasern här nedan och lämna en kommentar om vad du förväntar dig om den nya säsongen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *