tv-guide-mud

På TV fredag kväll

Ja fredag kväll är givetvis en speciell kväll när det kommer till TV’ns värld och de olika kanalerna lockar med de bästa filmerna för att få kunderna att hänga där under kvällen. Ikväll är det en hel del film på tv, så självklart kollar vi in de bästa att se ikväll:

  • TV3 klockan 21:00 – Tillbaka i framtiden. Denna klassiker är det givetvis ingen som kan bli trött på. I dramakomedin där Michael Fox spelar ynglingen Marty McFly dras vi in i en värld som kommer ta oss till framtiden. För dig osm vill ha goda skratt med hela familjen!
  • SVT2 klockan 21:45 – I huvudet på John Malkovich, Detta är en film baserad på skådespelaren John Malkovich som vi även kan tänka ut från titeln. Ofta brukar sådana här filmer inte gå, men briljansen från regissören Adam Spiegel tar med hjälp av John Cusack och Cameron Diaz på ett komiskt äventyr vi inte trodde var möjligt.
  • Sjuan (7an) klockan 22:00 – Mud. Följ med till den amerikanska södern där två tonårsgrabbar på Mississippifloden stöter på den speciella karaktären Mud spelad av Matthey McConaughey som är på flykt av polisen, och som söker sin tonårskärlek. Dramaäventyr med utsökt skådespeleri!
  • Tv4 Film klockan 23:20 – Enemy at the Gates. Jude Law ställer här upp i en krigsfilm där kampen utspelar sig mellan två krypskyttar, vilket självklart leder till en spännande actiondrama som blivit enormt hyllad!

Nya serier

HBO’s största serie någonsin, Game of Thrones, kommer om två år att vara ett minne blott. Den sista, åttonde, säsongen kommer sändas under sommaren 2018 vilket givetvis kommer skapa ett stort hål i serievärlden. HBO har dock börjat förbereda sig för ännu en enorm succéserie, och denna gång så ska vi från en sagovärld till en framtidsvärld. I Westworld så tas vi in i framtiden där mänskligheten byggt upp en nöjespark i mitten av öknen i närheten av Monument Valley. Det speciella med denna nöjespark är att temat är vilda västern, och i princip alla boende i den realistiska staden är inte människor, utan robotar. Hit vallfärdar rika människor för att kunna leva ut sina fantasier i princip utan gränser, och detta medför givetvis intriger och problem.

tv-guide-westworld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *